Skånes allra första vanlife-festival!

Out n' About är en tre dagar lång festival som syftar till att samla vanlife-entusiaster från hela Sverige och i framtiden även Europa. Genom att erbjuda ett kreativt utrymme för kunskapsutbyten och gemenskap strävar festivalen efter att skapa en unik upplevelse som inspirerar till en mer hållbar och minimalistisk livsstil. Out n' About är inte bara en festival, det är en resa där varje möte är en möjlighet och varje deltagare inspireras att omfamna äventyret som vanlife innefattar!

En festival för vem?

Festivalens deltagare innefattar vanlife-entusiaster i alla former och situationer. Det kan vara den ensamstående frihetsälskaren som lever livet på hjul fullt ut eller paret som omfamnar vanlife deltid och drar ut på road trips då och då. Det kan också vara den nyfikna nykomlingen som drömmer om att en dag transformera en egen van.

Varför just i Kristianstad?

I våra ögon är Kristianstad en självklar destination för festivalen i och med eventområdet på ängarna i Norra Åsum där fordon får köra. Kristianstads vision av tillväxt, tanke och trivsel speglar även festivalens grundtanke. Kristianstad är belägetalldeles lagom nära intill andra regioner och länder, plus att staden benämner sina invånare som just frihetsälskare.

Moodboard

Föreställ dig en levande atmosfär som pulserar av energi. En kalejdoskopisk vy av färger, ljus och konst som skapar en fördjupande upplevelse. Upptäck massor av olika workshops och samtal kring att omvandla vans, en hållbar livsstil, off-grid lösningar, reseäventyr och så mycket mer. Välkommen att delta på festivalen som firar och låter dig inspireras av vanlife i alla dess former!Så här visualiserar vi oss festivalen...

Och så här vill vi att ni ska må och känna...