Entré/infopoint

I entrén startar din festivalupplevelse när du väl är på plats och checkar in. Infopointen och dess personal finns där för dig under hela din vistelse om du har frågor och funderingar. Här finns även sjukvård om olyckan skulle vara framme.


Navet

Navet är hjärtat på festivalen, den centrala samlingsplatsen där de flesta happenings i programmet äger rum! Här hittar du foodtrucks, scenen, sittytor för umgänge, med mera. Det är den främsta platsen att uppleva festivalens energi och gemenskap på.


Boendebyar

Friden, Oasen, Gläntan, Idyllen, Harmonin och Lyckan är namnen på de sex boendebyarna som du som festivaldeltagare kan välja mellan vid biljettköp. Respektive boendeby har sina särskilda karaktärsdrag. Även Tält-byn är en boendeby specifikt för dig som inte har en van ännu men vill bo över natt och inspireras dygnet runt på festivalen, inte bara som dagsbesökare.


Friden är placerat i längst bort från vimlets ljud och rörelse. Här omfamnas du av naturens lugn, perfekt för den som söker stillhet bortom det hektiska pulserandet framåt kvällskvisten. Här ska det vara frid och fröjd dygnet runt.


Oasen erbjuder en perfekt balans mellan närhet och avskildhet. Här kan du njuta av skogens fridfulla atmosfär samtidigt som du är nära nog för att ta del av Navets festligheter. Oasen är precis så där lagom.


Gläntan är boendebyn omgiven av grönskande träd som ger en känsla av avskildhet och närhet till naturen som är svår att motstå.


Idyllen är den idealiska platsen för dig som önskar en riktigt nära anknytning till Navet och vill njuta av grannskapet med andra boendebyar.


Harmonin välkomnar dig som vill uppleva festivalens puls, men också vill ut på tur för att utforska närområdet under dagtid. Beläget nära entrén är det enkelt att ge sig ut på fler äventyr.


Lyckan passar den som blir lycklig av att vara mitt i vimlet och uppskattar närheten till all underhållning som Navet har att erbjuda.


Drömmarnas träd

På festivalområdet växer Drömmarnas träd, en plats avsatt för reflektion och eftertanke. Här kan du låta dina tankar vandra fritt och drömma om framtiden. Oavsett om det är stora ambitioner eller små önskningar är Drömmarnas träd en plats där du kan dela dina drömmar och förhoppningar med andra festivaldeltagare. Det är en plats där drömmar möts och växer!


Hängmatteskogen

Vill du komma iväg från allt ljud och bara chilla ett tag? Då är hängmatteskogen platsen för dig! Mellan träden finns det flera hängmattor ämnade för avkoppling. Så slå dig ned, gungas varsamt av vinden och njut av en fridfull paus.


Skogsbiografen

Hit ska du bege dig om du är en filmfantast! I denna mysiga skogsdunge rullar det nämligen filmer i sann vanlife-anda om kvällarna. Här kan du njuta av en unik upplevelse under stjärnhimlen mellan trädens kronor.


Discodungen

Är du ett proffs på dansgolvet eller bara älskar att släppa loss och dansa fuldans? Välkommen till disco-dungen! Här uppmuntras all form av dans till gungande musik och good vibes!


Toaletter och vatten

På festivalområdet finns fem olika punkter där du har tillgång till toaletter och dricksvatten. Detta för att göra din upplevelse så bekväm som möjligt. Vid vardera punkt kan du givetvis fylla på ditt vattenförråd utan några extra kostnader.


Återvinningsstationen

Vi är stolta över att värna om miljön och hålla festivalområdet rent och snyggt. Att sortera skräp behöver inte vara tråkigt - tvärtom! På hela festivalområdet finns färgglada soptunnor utplacerade för brännbart avfall. Men det är vid återvinningsstationen som den riktiga magin sker!


Vid återvinningsstationen kan du följa den färgglada skyltningen och sortera ditt skräp på ett korrekt och roligt sätt. Här separerar du olika material för att se till att de återvinns på bästa möjliga sätt. Låt oss göra skillnad tillsammans och göra festivalen till en ännu mer meningsfull och hållbar upplevelse för alla inblandade.


Besöksparkering

Om du endast planerar att delta på festivalen under dagen så ber vi dig vänligen att parkera på besöksparkeringen. Här tillåts ingen övernattning utan endast parkering. Vi tackar för din förståelse och samarbete för att göra festivalupplevelsen så smidig som möjligt för alla!


Återsamlingsplats

Skulle någonting inträffa som gör att festivalområdet måste utrymmas, då kommer samtliga festivaldeltagare att uppmärksammas kring detta. Vi uppmanar alla att vara uppmärksamma och följa anvisningarna från festivalpersonalen. Se till att du vet var återsamlingsplatsen är. Tillsammans kan vi säkerställa en trygg och säker festivalupplevelse för alla deltagare.